avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie pentru asociat firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie pentru asociat firma

Buna ziua. Sunt asociat intr-o firma cu 50% impreuna cu alta persoana. Cealalta persoana este si administrator. Firma a fost data in incetare de activitate de la Finante din 2012. Acum am primit o citatie de la Politia Economica acasa cum ca firma X a avut o lada frigorifica si ca isi vor lada inapoi. Mentionez ca toate lucrurile au ramas la administrator. Dansul are si sa imi dea bani inapoi dar neavand acte legale nu am ce sa ii fac.
Va rog daca ma puteti ajuta prin a ma informa referitor la conscintele ce pot apare asupra mea in urma acestui caz. Sigur dansul e de negasit si nu o sa returneze nimic inapoi. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:03, 17 Septembrie 2015
Obligatia dvs este sa va prezentati acolo unde ati fost citata si sa dati explicatiile care vi se cer. Mai apoi consecintele sunt in functie de ceea ce este in dosar, daca exista sau nu o infractiune, cine se face vinovat de savarsirea ei, daca sunt sau nu intrunite elementele constitutive ale infractiunii si ale raspunderii materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie catre asociat firma ella80 ella80 Buna ziua. Sunt asociat intr-o firma cu 50% impreuna cu alta persoana. Cealalta persoana este si administrator. Firma a fost data in incetare de activitate de ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces penal - societate in insolventa minodora_1973 minodora_1973 societatea X este parte vatamata-parte civila intr-un dosar penal pentru furt. finantele au solicitat insolventa firmei X si atragerea rasunderii personale a ... (vezi toată discuția)
E sau nu infractiune? zxz19 zxz19 Buna seara avem urmatoarea speta - x crede ca y a savarsit o fapta penala si x ii spune lui y ca ar fi bine sa colaboreze cu organele de politie pt a nu ... (vezi toată discuția)