avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere retrocedare

Buna ziua. Am o intrebare si va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

In urma unei mosteniri am primit prin retrocedare o padure. Acum verificand actele, am realizat ca ar mai fi si alte bunuri de care nu stiam la acel moment. Intrebarea este daca ar mai fi vreo cale de a recupera acele bunuri avand in vedere ca a trecut termenul stabilit de legea din 2013.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cesiune drept de proprietate (terenuri moºtenite de la înaintaºi) mihai78 mihai78 Bună ziua, Bunica mea, împreună cu 3 fraţi ai săi au moştenit averea mamei şi bunicii sale. După moartea bunicii mele, tatăl meu (unicul copil) ... (vezi toată discuția)
Acte retrocedare teren roxanne^^ roxanne^^ Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie depuse la dosarul de retrocedare teren? Au fost depuse cereri in 1998 si in 2005, pentru 30 ha de teren ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie abuziva! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Va rog a ma ajuta sa gasesc un raspuns la o problema ce ma framanta de mai mult timp.Este vorba de 1ha de padure cu care abuziv cred eu,unchiul ... (vezi toată discuția)