avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10/2001

Exista vreun termen limita in care statul ar trebui sa se ıncadreze ın ce priveste solutıonarea dosarelor sı efectuarea despagubırii? Astept sa mi se solutıoneze ınca dosarul sı as dorı sa stıu cam catı anı maı trebuıe sa astept. 10? 20? Unor vecını li s-a comunıcat deja solutıonarea sı suma pe care o vor primi, fiind sunati din Bucuresti, ei şi-au fost luata ınsa avocat. Eu ınsa nu am apelat la serviciile unui avocat.....Dupa calculele mele as maı avea de asteptat 20 de anı , tınand cont de nunarul dosarelor ce s-a solutıonat pana acum sı de numarul ce ıl am.....!?
Cel mai recent răspuns: armagan_francısko , utilizator 11:32, 15 Iulie 2009
In conditiile de acum, cu criza asta financiara... cu siguranta va trebui sa aveti multa rabdare si sanatate maxima! Cunosc persoane care, de 3-4 ani asteapta sa fie despagubiti si nu mai apare acel moment!
eu am ınaıntat ın 2001 dosarul......un alt dosar mi s-a solutıonat sı am ıntrat deja ın posesıe dar asta, cel mai ımportant pentru mıne dealtfel...cam dureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avas si legea 10/2001 golanski golanski Buna ziua, Am castigat la ICCJ prin sentinta irevocabila un proces prin care AVAS este obligata sa imi ofere despagubiri in echivalent(sau natura),si as dori ... (vezi toată discuția)
Termen de asteptare - legea 10/2001 noiklosa noiklosa Buna ziua, In cazul in care Primaria unei localitati raspunde la o petitie, spunand ca nu (mai) are terenuri disponibile pentru retrocedare in echivalent cf ... (vezi toată discuția)
Rog informatii retrocedare casa. cheltuieli+alte detalii teodorteodor teodorteodor De cativa ani, mai exact 12-13 ani, familia mea se confrunta cu o problema care incet incet ne lasa fara sperante de a mai razbi vreodata. Mama mea trebuie sa ... (vezi toată discuția)