avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studiu dosar, imputernicire firma
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Studiu dosar, imputernicire firma

Buna ziua

Un prieten care are o firma si este plecat in afara m-a rugat sa merg la judecatorie sa fac copii dupa niste inscrisuri.

Este suficienta o imputernicire din partea societatii semnata si stampilata de el sau trebuie procura notariala?

Mentionez ca este doar pentru studiu dosar nu si pentru reprezentare in instanta.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eu_craciun , utilizator 09:09, 17 Septembrie 2015
Aveti vreo calitate in firma ? Pt ca daca nu sunteti macar salariat e mai greu cu imputernicirea, in mod normal va trebuie procura. Si prietenul dvs tb sa aiba calitatea de administrator al acelei firme pt a putea da o imputernicire valabila.
Nu am nici o calitate in firma, prietenul meu este administrator.

Ma gandeam ca merge daca imi trimite o imputernicire ceva de genul:Subscrisa SC ...., prin administrator ...., prin prezenta il imputernicesc pe ... pentru studiul dosarului cu nr.....

Semnata si stampilata, ce parere aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru studiu dosar la tribunal, e suficienta o imputernicire sau trebuie mers la notar danrazvanionescu danrazvanionescu Sunt plecat din tara si voi avea termen intr-un proces cu o zi dupa ce ma intorc. Intrebarea mea este daca pot delega un prieten sa studieze dosarul pe pentru ... (vezi toată discuția)
Imputernicire - este valabila? corinuta corinuta As dori sa aflu daca este valabila o imputernicire facura pt mine de catre o cunostinta, in scopul realizarii studiului la dosar a unei actiuni de divort. ... (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)