avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras de carte funciara pt. informare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras de carte funciara pt. informare

Salutare!
Doresc sa stiu daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema:
Am aplicat si eu pentru un credit Prima Casa acum o luna. Toate bune si frumoase pana la un anumit punct. Am depus dosarul complet la banca pentru a fi trimis mai departe la Fond. Cand am cerut la notar un extras de carte funciara pt informare mi-a spus ca e posibil sa-mi ceara si banca un certificat de nomenclatura stradala pentru confirmarea adresei apartamentului cu pricina. Am scos zilele astea certificatul asta si surpriza: difera denumirea cartierului in care este situat blocul. In actul de proprietate apare Micro 14, dar in acest certificat apare cartierul Aurel Vlaicu ca fiind cel in care se afla blocul. In rest, adresa a ramas aceeasi (strada, bloc, etc), doar denumirea cartierului fiind diferit. Intrebarea mea este: este posibil ca cei de la fond sa imi returneze dosarul pe motivul asta si sa imi ceara un nou extras CF cu adresa actualizata? Cei de la banca nu mi-au cerut acel certificat, au zis ca il trimit asa ei...dar notarul mi-a zis ca aproape sigur va fi returnat de la Fond.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2015
ady2008ady, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)
Contract comodat corina_s corina_s Buna ziua, Mi-a expirat contractul de comodat incheiat intre firma mea ca si comodatara si parintii mei ca si comodanti. Am fost la ORC si am depus un ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)