avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract comodat

Buna ziua,
Mi-a expirat contractul de comodat incheiat intre firma mea ca si comodatara si parintii mei ca si comodanti. Am fost la ORC si am depus un nou contract de comodat. Solutionarea cererii a fost amanata pentru ca trebuie sa depun o copie certificata de parte dupa certificatul de nomenclatura stradala.
Intrebarea mea este : Pe certificatul de nomenclatura stradala pe care il voi lua de la Primarie trebuie sa apara numele firmei ? Sau apare pe copia de la notar?
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi cat mai frumoasa in continuare.
Cu stima,
Corina_S
Cel mai recent răspuns: corina_s , utilizator 13:22, 20 Martie 2011
Nu, pe acesta va aparea numele proprietarilor care au depus cererea pentru emiterea acestui Certificat impreuna cu extras cf.
Pe baza contractului de comodat se va inscrie sediul firmei la acea adresa stradala.
Puteati face si un act aditional la acel contract prin care prelungeati durata comodatului. ;)
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra....eu nu inteleg partea cu "copie certificata de parte"...
corina_s a scris:

Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra....eu nu inteleg partea cu "copie certificata de parte"...

Adica, o copie a actului original, care va fi semnata de cel care o depune cu mentiunea "pentru conformitate" sau "conform cu originalul". ;)
Pai si asta trebuie sa o fac la notar, nu?
Si inca o intrebare...Am gasit acasa un certificat de nomenclatura stradala din 2003...contractul de comodat este cu data de 2008...Merge sa il folosesc pe cel de acasa?
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
corina_s, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat nomenclatura stradala corina_s corina_s Buna ziua, Am nevoie de un certificat de nomenclatura stradala ca sa il depun impreuna cu contractul de comodat la ORC. Am gasit acasa unul din ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat Roxie Roxie Buna seara. Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)
Retragere acte in original de la dosar grunwald grunwald Buna ziua, Rog procedura pentru retragerea actelor depuse la dosar in original, inafara celor care raman in acest stadiu (act constitutiv, statut etc). In ... (vezi toată discuția)