avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comodat nomenclatura stradala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comodat nomenclatura stradala

Buna ziua,
Am nevoie de un certificat de nomenclatura stradala ca sa il depun impreuna cu contractul de comodat la ORC. Am gasit acasa unul din 2003...contractul de comodat este cu data de 2008...Pot sa il folosesc pe cel de acasa?
Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare !
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:30, 22 Martie 2011
Puteti sa incercati vigilenta functionarilor de la registru, dar recomandabil ar fi sa aveti unul cu o vechime de pana in 30 de zile sau sa atasati un certificat de rol fiscal.
Va multumesc pentru raspuns...
Mai am intrebare : trebuie sa fac o copie certificata de catre firma dupa acesta... Asta inseamna sa fac o copie xerox dupa original, sa o semnez si sa pun stampila firmei si sa scriu "conform cu originalul"?
Depuneti o copie pe care sa scrieti ,,conform cu originalul" si sa o semnati. Nu e obligatoriu sa puneti stampila firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat corina_s corina_s Buna ziua, Mi-a expirat contractul de comodat incheiat intre firma mea ca si comodatara si parintii mei ca si comodanti. Am fost la ORC si am depus un ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa UCA1978 UCA1978 Vreau sa imi fac PFA, am fost la Registrul Comertului pentru rezervarea de nume, pana aici nu au fost probleme insa mi-u dat o lista cu documente necesare pt ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)