avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... date cu caracter personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

date cu caracter personal

Daca conducatorul unei institutii publice solicita lucratorului de la resurse umane unele date cu caracter personal ale unor salariati fara a explica si scopul in care vor fi folositeaceste date, cum trebuie acesta sa procedeze?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 18 Septembrie 2015
Conducatorul institutiei publice poate solicita date de la R.U. despre angajatii institutiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii inspector resurse umane dali_c dali_c Buna ziua, Am primit o sesizare adresata mie (inspector resurse umane) pentru a investiga o neregula privind cativa salariati. Le-am intocmit o comunicare ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)
Consilier etica nmi nmi As dosi sa stiu daca o persoana angajata la o institutie publica la serviciul contabilitate cu atributii pe salarizare, poate refuza numirea ca si consilier de ... (vezi toată discuția)