avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii minori

Buna ziua,

Am doi copii si mi-au fost incredintati mie la divort. Eu as dori sa plec in strainatate la munca si vreau sa-i las parintilor mei in grija. Cum fac acest lucru sa fie legal pt ca mi-e frica sa nu-i ia fostul sot, pe motiv ca eu am plecat in strainatate? As dori sa fac niste documente legale ca sa-i las in grija lor? Se poate acest lucru? As dori ca ei sa incaseze si alocatia copiilor.
Eu am o poprire pe cont la banci si nu pot sa incasez alocatia pe card pt ca toti banii mi-i ia banca. Acum iau alocatia de la posta, dar daca plec nu mai pot sa o iau iar de pe card mi-i ia banca.

Va multumesc
Da se poate.
Se poate solicita incredintarea minorilor catre bunicii materni, provizoriu, motivat de faptul ca plecati la munca in strainatate.
Incunostiintati autoritatea tutelara de acest lucru,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minori in afara tarii! nicoletab3 nicoletab3 Buna ziua! Va rg sa ma ajutati sa ma lamuresc si eu ! 1 ) In cazul in care fostul sot lucreaza in strainatate , si locuieste cu o alta femeie , are buletin ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor piratu piratu mamei ii este incredintat copilul la varsta la care avea 3 ani conform hotararii judecatoresti. de 8 ani mama traieste in concubinaj impreuna cu concubinul si ... (vezi toată discuția)