Buna ziua!
Am avut un contract de inchiriere inregistrat la fisc pt un apartament, cu un cetatean turc. Cintractul incheiat pe perioada 01.01.2015-30.06.2015. Cetateanul a plecat din tara inainte de data expirarii contractului, am vorbit la tel cu el acolo, a promis ca se intoarce ba peste 3 sapt, ba peste 2 sapt, ca plateste, dar a venit in tara, si a plecat iarasi ,fara sa plateasca nici chiria, nici utilitatile. Cred ca trebuie sa renunt la ideea de a mai primi vreun ban, dar as vrea sa pot intra in apartament sa schimb yala, sa fac curatenie, eventual sa -l mai inchiriez. Si are lucruri de-ale lui prin casa, un televizor. Nu stiu cum e legal procedez. Ca sigur nu se mai intoarce. Multumesc!
Initial notificati oficial chiriasul cu obligatia achitarii la zi a obligatiilor contractual asumate,
ridicarea bunurilor din bunul inchiriat,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca locatarul nu intelege sa isi asume responsabilitatea achitarii obligatiilor contractual asumate,nu va ramane decat sa intrati in proprietatea dv,incheiati proces verbal cu martori cu bunurile ce apartin locatarului
Ulterior schimbati yala de acces in apartament si dispuneti dupa propriul interes de acesta
Evacuare chirias
oana1999
Buna ziua,
din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ... (vezi toată discuția)
Chiriasi/proprietari
Keith3
Am inchiriat apartamentul pe o perioada de sase luni, insa chiriasii nu au platit nici una dintre utilitati, intretinere, gaz, lumina, internet. Si nici chiria ... (vezi toată discuția)