avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHIRIAS RAU PLATNIC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHIRIAS RAU PLATNIC

Buna ziua! Am si eu o problema cu un chirias si as dori sa ma ajutati, daca se poate. Am inchiriat un apartament pe o perioada de 1 an, insa dupa 3 luni, chiriasul a inceput sa nu imi mai plateasca chiria, ba acum nici utilitatile nu le plateste. In contract este stipulat ca daca nu plateste, dupa 2 saptamani este obligat sa plece. Eu as vreau sa stiu care sunt pasii legali pentru a-mi recupera banii si sa il dau afara. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
lara_marik, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:11, 11 Iulie 2020
Initial in conformitate cu clauzele contractual asumate,notificati oficial locatarul sa isi asume responsabilitatea achitarii integrale a obligatiilor financiare asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere expirat chirias plecat din tara elizamoldovan elizamoldovan Buna ziua! Am avut un contract de inchiriere inregistrat la fisc pt un apartament, cu un cetatean turc. Cintractul incheiat pe perioada 01.01.2015-30.06.2015. ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias oana1999 oana1999 Buna ziua, din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ... (vezi toată discuția)
Chiriașii nu au plătit chiria din luna mai miha12 miha12 Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20. Contractul este depus la anaf. În contract am scris ca rezilierea ... (vezi toată discuția)