buna ziua
Un tanar( acum 4ani ) in urma unui incident soldat cu moarte victimei , a primit trei ani cu suspendare si doi ani supraveghere judiciara.
dupa aceasta sentinta definitiva , rudele victimei au cerut daune morale 90.000 euro.
tanarul aplecat din tara spunand ca in Romania daca lucraza poate nu poate achita banii o viat , astfel , a plecat in germania. dar nu a putu sa lucre aproape tri ani pentru faptul ca la incaput anu a stiut limba, iar dupa cateva luni a fost accidentat de un autoturism , a fost in coma si a avut multiple operatii la picior . in prezent poarta tija.dupa 8 luni de recuperare s-a angajt spalator de vase si si-a achitat datoriile facute in perioda cat a fost bolnav. Din mai am transmis ca sa primim un cont unde sa inceapa sa trimita bani , cat poate pe luna. De la 1 septembrie 2015 s-a angaja pe un santier , un fel de magazioner , munca pt care nu sta prea mult in picioare ( medicul din germania i-a si recomandat in scris sa nu stea mai mult de 2 ore in picioare neintrrupt ). acum este in perioada de proba , iar judecatorul ceruse in prima faza sa fie adus cu mandat. eu ca tata al lui am rugat judecatorul sa nu fie adus deocamdata , mai ales ca are avocat.
acelasi judecator care sa ocupat de dosar si a dat condamnare cu executare , este care se ocupa si de cererea de anulare a suspendarii , emisa de catre urmasii victimei.
intre timp ne-am inteles cu urmasii victimei , dar judecatorul a spus ca pe el nu-l intereseaza si degeba retrag cererea ca se va judeca mai departe.
Probabil ca condamnatul nu a respectat obligaţiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare si partile interesate au sesizat instanta in vederea revocarii suspendarii executarii pedepsei.
Condamnatul trebuie sa demonstreze acum in instanta ca nu a avut putinţa de a îndeplini acele obligaţii, nu a fost din rea vointa.
Revocarea suspendarii executarii pedepsei , si admiterea executarii sentintei, de 3 ani cu executare
va rog sa cititi cu atentie ce sa intamplat in perioada de 4 ani , de ce nu a platit si ca de cateva luni doreste sa platesaca conform veniturilor lui aprox. 150 / 200 euro / luna , cu cat salar v-a creste va creste si suma de plata cate urmasii victimei.
urmasii victimei au crezut ca nu vor mai primii niciodata bani , motiv pentru care au dorit condamnarea lui . Acum au inteles ca nu a avut posibilita-ti , dar el vrea sa plateasca in rate .
Interventie moderator: Va rog sa apasati butonul "editeaza" si sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Multumesc!