avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Grile salarizare invatamantul superior (pers.didactic, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Grile salarizare invatamantul superior (pers.didactic, did.aux., nedidactic)

Salutari tuturor celor interesati de subiect.

Am rugamintea sa postati sau sa-mi trimiteti prin e-mail (via mesaj privat) grilele de salarizare aplicate de la 01.01.2013 pana la 01.03.2015 (inaintea aplicarii celor doua majorari de 5% din martie si septembrie 2015).
Este vorba strict de salariile de incadrare (cele specifice fiecarei functii), minim si maxim, pentru toate categoriile de salariati, astfel:

- personalul didactic;
- personalul didactic auxiliar;
- personalul nedidactic,

din invatamantul superior.

Ideea este ca am identificat 3 variante de salarii de incadrare si nu stiu care este cea corecta, complet legala. Concret, pentru functia de administrator financiar, gradul I (similar pentru toate celelalte functii), am 3 variante de valori:
1.616 lei (cea valabila in 2008, inaintea "taierii" de 25% "a lui Boc", din 2009;
1.619 lei (daca dupa "taierea lui Boc" aplicam reintregirea de 15% din 2011 - Legea 63/2011- si cele doua reintregirii din 2012, de 8% in 01.06.2012 si 7,4% in 01.12.2012);
1.517 lei #-o - valoarea aplicata in Universitatea unde lucrez (considerata ca valoare maxima a functie de administrator financiar gradul I).

Daca lucreaza cineva la Biroul/Serviciul/Directia de Resurse Umane la o univeristatea de stat din Romania (sau cunoasteti personal pe cineva), va rog foarte mult sa ma ajutati cu aceste informatii.

Va multumesc, anticipat, foarte mult.

Toate gandurile bune!

Alte discuții în legătură

Referent (tesa) in invatamantul superior are dreptul la plata diferentelor salariale in baza a legii nr. 85/2016 laviniqua laviniqua Buna ziua, O persoana incadrata ca Referent SIII (TESA) in invatamantul superior de stat in perioada 2008-2011 are dreptul la plata diferentelor salariale ... (vezi toată discuția)
Sector bugetar - calcul salariu mir452 mir452 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si sa-mi acordati un sfat juridic in problema de serviciu prezentata de mine: - potrivit carui articol de lege se ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza Teodora123 Teodora123 Sunt functionar public de 3 ani cu salariu minim de 700 lei.#-o Intrebarea mea este: Mai exista salariu de baza? Si la acest salariu de baza se adauga ... (vezi toată discuția)