avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna ziua. Am achizitionat si eu de curand o masina de la un tip care a adus-o pe platforma din Austria mentionez ca masina nu are numere. Trebuie sa dea o declaratie ceva la notar precum ca a adus masina pe platforma?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:55, 19 Septembrie 2015
Ce fel de documente de achizitie bun mobil ati incheiat daca ulterior achizitiei va interesati referitor la documentele pe care trebuie sa le depuna vanzatorul ?
Vanzatorul trebuia sa prezinte la incheierea documentelor de vanzare cumparare auto,un document de transport (CMR).
Daca vanzatorul nu va pune la dispozitie nici placutele cu numarul de inmatriculare, nici foaia de transport, atunci solicitati-i o declaratie autentificata de un notar, in care sa explice cum a adus masina pana in tara noastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat o motocicleta din austria si a fost adusa ... SzDaniel SzDaniel Buna ziua, Am cumparat o motocicleta din Austria si a fost adusa in auto(furgon) fara numarul de inmatriculare din Austria.La inmatriculare se cere acest ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto 2019 NicusorLupu NicusorLupu Salut , as dori si eu o informatie scurta daca se poate , vreau sa cumpar o masina tot de la mine din judet si as vrea sa stiu si eu cat m ar costa ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)