avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Transcriere auto 2019
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Transcriere auto 2019

Salut , as dori si eu o informatie scurta daca se poate , vreau sa cumpar o masina tot de la mine din judet si as vrea sa stiu si eu cat m ar costa transcrierea pe numele meu sau pe numele tatalui meu o masina cu motor 2.0 benzina , vanzatorul este proprietar nu are datorii la primarie are itp asigurare rovinieta pana in 2020 si care ar fi demersurile acestui proces care este treaba cu numerele de inmatriculare cu asigurarea cu tot , stiu doar ca trebuie facut contract de vanzare cumparare la un notar , si scos un fiscal de la primarie multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 3 Noiembrie 2019
Pentru a indeparta orice situatii neplacute parcurgeti procedura legala de achizitie bun mobil,incheiati contract vanzarea cumparare autentificat,inmatriculati vehiculul
despre numere nu ne putem pronunuta atat timp cat nu ati precizat date relevante
exista varianta ca vanzatorul sa renunute la numerele de inmatriculare si fiind in acelasi judet puteti sa le preluati sau daca vanzatorul solicita restituirea numerelor de inmatriculare,urmeaza sa solicitati alte placute de inmatriculare cu configuratia dorita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari Jorge89 Jorge89 Ziua buna! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am stiut exact unde. Si cum nu am gasit nici un raspuns concret nicăieri sper sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare - este foarte important!!! alynutza008 alynutza008 Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu un contract de vanzare-cumparare. Vreau sa achizitionez o masina din Germania, tatal meu ... (vezi toată discuția)