avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Inmatriculari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Inmatriculari

Ziua buna! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am stiut exact unde. Si cum nu am gasit nici un raspuns concret nicăieri sper sa ma ajutati dumneavoastra.
In noiembrie 2018 am cumparat o masina Sh din romania ( alt judet decât cel in care locuiesc). . De atunci nu am mai folositor deloc . Are expirate ITP , asigurare , rovinieta....
Masina am platito cash , am facut contractul de vânzare cumpărare , am toate documentele pentru înscriere....
Prima zi in liberă să merg la serviciul înmatriculari este 7 aprilie. Intrebarea mea este : Daca fac ITP asigurare si plătesc rovinieta, pot sa circule cu masina cu numerele fostului proprietar? Masina este trecută la primărie la impozit pe numele meu din momentul cumpărării , si are numerele fostului proprietar. Asigurarea cum o fac ?
Va rog frumos sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Jorge89 , utilizator 10:01, 28 Februarie 2020
Incheiati asigurarea pe numele dv in baza contractului de achizitie vehicul
Sa inteleg ca pot sa circul până o inmatriculez pe numele meu?

ynocentta a scris:

Incheiati asigurarea pe numele dv in baza contractului de achizitie vehicul


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inmatriculare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: - la data de 02.10.2017 cumpar o masina inmatriculata in Romania care are ITP valabil pina in anul ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Obligatia legala a inmatricularii unui autoturism iulia bumbu iulia bumbu Am cumparat o masina sh dar n-am inscris-o pe numele meu.Pot circula pe drumurile publice cu ea asa ? Este radiata de la circa financiara , am talon, am rca, ... (vezi toată discuția)