avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator de bloc

Buna ziua .Ca sa fiu adiminstrator de bloc cu atestat ,trebuie sa fiu PFA ?
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 19:59, 23 Septembrie 2015
Nu.
Trebuie sa va obtineti atestatul printr-un examen la primarie pe care il dati dupa ce urmati si absolviti cursurile de administrator de asociatie la un s.r.l. specializat.
Am depus actele pentru curs ,dupa curs o sa dau atestatul la primaria din oras
si in momentul cind o sa iau in adminstratie o asociatie de locatari cum o sa ma inregistrez
la ANAF .Ce contributii trebuie sa platesc ?
Veti fi angajata cu CIM sau asa ar trebui.
Va invata la cursuri ce taxe veti plati ca salariat.

Sau puteti cauta in forum discutii pe aceasta tema.
O sa fiu angajata cu carte de munca .Unii zic ca trebuie sa fii PFA
sa poti administra o asociatie de proprietari conform noii legislstii.
Multumesc!
E posibil ca blocul sa vrea sa incheie contractul cu un PFA nu cu o persoana angajata cu carte de munca. Legea nu limiteaza optiunea. Cei care zic fac parte din categoria "unii zic". Legea nu zice asa ceva.

Alte discuții în legătură

Administrator fara atestat ContSters209808 ContSters209808 Ce sanctiune poate primi asociatia de proprietari sau persoana angajata in functia de administrator in cazul in care nu are atestat ? (vezi toată discuția)
Atestare administrator de imobile irinacosiba irinacosiba Buna seara! Am o mare problema si va rog frumos sa ma ajutati: am atestat dat de primarie pentru administrator de imobile pe perioada nedeterminata. Am avut ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sutamihaela sutamihaela Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu cateva informatii:sunt angajata cu contract individual de munca la o firma privata.In paralel,doresc sa ma angajez ca si ... (vezi toată discuția)