Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu cateva informatii:sunt angajata cu contract individual de munca la o firma privata.In paralel,doresc sa ma angajez ca si administrator la o asociatie de proprietari,unde programul este de 2 ore pe saptamana.Va rog sa-mi spuneti daca se poate incheia un contract de prestari servicii si ce obligatii am eu dar,si asociatia in afara de impozitul pe venit.Va multumesc.
Sunteti si PFA sau II in domeniul administrarii imobilelor? Atunci puteti incheia un contract de prestari servicii.
Daca nu sunteti, atunci nu puteti ocupa functia de administrator decat prin angajare cu contract de munca cu timp partial de lucru, indiferent cate alte joburi cu CIM mai aveti.
multumesc de raspuns,urmeaza sa fac un curs prin care voi obtine un atestat de administrator imobile care am inteles ca este obligatoriu ,deci este suficient pt un contract de prest servicii? Si nu,nu sunt PFA.
Nu, nu este suficient.
Cursul pe care il veti face nu va ofera atestatul necesar prestarii ca administrator, ci un certificat de absolvire a cursului.
Atestatul il obtineti de la primarie daca si cand aceasta organizeaza examenele de atestare.
Dar nici singur atestatul nu va da posibilitatea sa incheiati contract de prestari servicii pentru ca nu sunteti PFA sau II (intreprindere individuala).
Numai cu atestatul, care este un fel de diploma, trebuie sa vi se incheie contract de munca.
Ca persoana fizica te poti doar angaja cu contract individual de munca pentru functia de administrator.
Uitati de asa-zisul contract de prestari servicii.