avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate & Regim de urgență - Minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate & Regim de urgență - Minor

Bună ziua!

Doresc să-i fac un nou pașaport fetei mele de 3 ani și jumătate!

În cazul ei, care este valabilitatea maximă a pașaportului (3 ani? 5 ani?) și se poate face un pașaport electronic simplu în regim de urgență?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:39, 19 Septembrie 2015
Nu se poate pasaport simplu electronic in regim de urgenta, ci doar pasaport simplu temporar cu valabilitate 1 an. Si da, se poate face si minorilor cu varste mici.

Daca aveti timp 2 saptamani ii puteti face pasaport electronic. Pentru minorii de pana la 12 ani, valabilitatea pasaportului este de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea in strainatate a minorilor numai cu un parinte !!! Izabella_Bianca Izabella_Bianca Buna ziua !! Am si eu o intrebare la dvs. In caz ca sotia este in Spania ce acte ar trebui pentru a merge cu 3 copii ( 2 minori 16 si 10 ani si 1 major ) in ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte - timp de obtinere alexutu999 alexutu999 stie cineva taxe pasaport si termene iulie 2012 care mai sunt va multumesc astept raspuns (vezi toată discuția)
Buna - taxe pasaport in regim de urgenta andreealavinia andreealavinia buna ziua as vrea sa stiu cat costa un pasaport simplu electronic pe 5 ani si daca il pot face la urgenta..:-/ (vezi toată discuția)