avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul refuza sa-mi plateasca sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul refuza sa-mi plateasca sulta

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema:am facut partajul de sotul meu, iar acesta a fost obligat sa-mi achite sulta; problema e ca mereu spune ca nu are banii, sa mai astept, sa vinda casa, dar ideea e ca ma duce cu vorba...a trecut deja 1 an...nu mai stiu ce sa fac..ce ma sfatuiti? Multumesc si va raman indatorata
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:59, 20 Septembrie 2015
Mergeți la un executor judecătoresc.
Trebuie sa puenti in executare hotararea judecatoreasca prin intermediul unui executor judecatoresc,daca nu are bani,poate fi scoasa casa la licitatie si va recuperati banii.
daca aveti si ceva bani si vreti, puteti adjudeca dvs in contul creantei ( la al doilea termen al licitatiei, pretul la care se scoate la licitatie e de 75% si sa ii dati diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare de preluare a unui imobil mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Intr-un proces de partaj, instanta a hotarat ca sotul sa plateasca sulta compensatorie celuilalt. Acesta insa, nu a reusit sa vanda casa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta la licitatie lidy_c lidy_c Buna ziua si Sarbatori Fericite tuturor celor care utilizeaza acest site. As dori, daca se poate, o lamurire in ceea ce priveste recuperarea unei creante ... (vezi toată discuția)
Cui ii revine casa Justitiarul711 Justitiarul711 O persoana gireaza cu casa un imprumut la banca . Achita din datorie o suma considerabila dupa care cand ajunge la suma de 17.000 lei pleaca in strainatate si ... (vezi toată discuția)