avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare cerere

Buna ziua,

Am primit urmatoarea adresa: Obligatia de a indica urmatoarele: Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte.cf. art.150 NCPC

Nota: aratarea motivelor de drept pe care se intemeiaza cererea,Codul Familiei fiind abrogat;

Eu am depus cererea de chemare in judecata in dublu exemplar,am depus toate documentele necesare privind dosarul,am platit taxa juridiciara,nu inteleg ce trebuie sa mai fac acum?
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 13:12, 20 Septembrie 2015
Cererea de chemare in judecata trebuie depusa in atatea exemplare cate parti sunt in proces + un exemplar ptr.instanta, pe fiecare copie dupa acte trebuie sa scrieti" conform cu originalul"si sa semnati,intrucat Codul Familiei a fost abrogat odata cu intrarea in vigoare a Noului Cod Civil, veti indica motivele de drept conform Noul Cod Civil.
adica cererea trebuie facuta din nou in atatea exemplarea pentru instanta si parte si trebuie sa ma folosesc de noul cod civil?
Exact cum am scris.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar litigiu in alt oras mariamem mariamem Buna ziua. Doresc sa dau in judecata o companie aflata in alt oras fata de cel in care locuiesc eu. Unde trebuie sa depun dosarul? La tribunalul de care ... (vezi toată discuția)
Completare cerere de chemare in judecata alina oana alina oana Buna ziua Am introdus o cerere de chemare in judecata ( actiune in pretentii) si am primit o comuniare adresa de la Instanta, in care trebuia in termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã: depunerea înscrisurilor, taxa de timbru și completarea cererii Cristiana01 Cristiana01 Buna ziua, Este prima data cand initiez o discutie pe un forum si o actiune in instanta, tocmai de aceea va rog sa manifestati rabdare si intelegere fata ... (vezi toată discuția)