avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi dupa concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi dupa concubinaj

Buna ziua.
Sunt intr-o relatie cu un barbat de 6 ani (amindoi suntem divortati).eu am un baiat de25 ani el o fata de21 ani .locuim separat fiecare cu casa lui.Datorita faptului ca lucreaza in tara vine la 2 saptamini acasa.Atunci eu merg la el acasa ,gatesc spal tot ce face o femeie gospodina.am cheia apartamentului lui ca sa pot merge si in cursul celor 2 sapt. cit este plecat.
Intrebare:Eu am dreptul la ceva?sau sunt cenusareasa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:47, 20 Septembrie 2015
La respect, daca va referiti la alte drepturi, proprietate, mostenire etc, nu. Cel putin, nu prin lege. El va poate da sau lasa ceva daca doreste.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei copilului de 12 ani petravram petravram Sotia s-a separat de mine impreuna cu baiatul de 12 ani, parasind domiciliul conjugal. Mentionez ca are 2 procese verbale de la politie, care a fost solicitata ... (vezi toată discuția)
Divort - minor - sotul nu e de acord cristina1980 cristina1980 as dori si eu o lamurire daca se poate. Eu si sotul meu am hotarat sa divortam dar dupa un timp sotul meu nu mai doreste acest lucru. eu sunt hotarata si ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu conjugal in strainatate, cu minor webarp webarp Buna ziua, Locuiesc de 5 ani cu sotia in Germania si avem un copil de 4 ani, nascut si crescut aici. Copilul isi petrece 80% din timp cu mine, sotia fiind ... (vezi toată discuția)