avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Inchirierea unui apartamnet in sistem hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Inchirierea unui apartamnet in sistem hotelier


Buna,

Doresc sa imi inchiriez aparatamnetul in regim hotelier.

As dori sa stiu daca exista o modalitate legala prin care sa ma declar la fisc ( vreau sa functionez legal), insa sa nu trebuiasca sa fac schimbare de destinatie si sa am nevoie de aprobarea veciniilor mei .

Sau care ar fi cea mai ieftina modalitate si care sa necsite cat mai putine aprobari, prin care sa fac asta.

Am tot facut cercetare, si am ajuns la concluzia ca cel mai ok ar fi sa imi fac n PFA cu norma fixa si sa delcar activitatea aceasta, dar nu stiu daca pt PFA-ul acela trebuie sa fac schimbarea de destinatie.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ak_girl , utilizator 21:10, 23 Septembrie 2015
Concret ,care este intrebarea dv ?
Concret, as dori sa stiu, daca pot inchiria apartamentul in sistem hotelier fara sa schimb destinatia apartamentului si fara sa am nevoie de aprobarea veciniilor si toate acestea sa le pot face legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ... Ducu Flo Ducu Flo Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică ... (vezi toată discuția)