avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract Telekom

Buna ziua. Am contract cu Telekom pentru inca 12 luni ( televiziune,telefonie fixa si internet).
Dar intre timp am vandut apartamentul unde beneficiam de aceste servicii, iar actualul proprietar nu doreste pastrarea abonamentului.
Am achizitionat o alta locuinta care nu se afla in aria de acoperire a Telekom SA., dupa cum mi-au spus ei .Cu toate acestea , cel care m-a sunat mi-a spus ca daca vreau sa reziliez contractul , trebuie sa platesc acea clauza de rezilere pentru ca mai am contract cu ei pe inca 12 luni.Mie mi se pare normal sa nu trebuiasca sa platesc aceasta taxa din moment eu nu vreau sa renunt la serviciile lor , ci sa le transfer la viitoarea adresa , dar unde ei nu au acoperire .
cine are dreptate?
Multumesc
Ps am contract de vanzare cumparare pt vechea locuinta si promisine de vanzare cumparare pentru noua locuinta , ambele incheiate evident la notar.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:01, 22 Septembrie 2015
Ați primit cumva gratuități în urma încheierii abonamentului? Dacă da, musai să le plătiți taxa, altfel nu e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Executare silita dannamicaela dannamicaela Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)
Returnare telefon telekom anittastanciu anittastanciu Buna ziua, Povestea e un pic lunguta, am sa incerc sa o spun cat de scurt pot. Ai mei au reziliat un abonament de telefon, televiziune si internet la ... (vezi toată discuția)