avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce calificare trebuie sa ai ca sa prepari si sa vinzi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce calificare trebuie sa ai ca sa prepari si sa vinzi bauturi pe baza de fructe si salate?

Buna ziua.
Doresc sa-mi deschid un SRLD cu activitatea de baza prepararea si comercializarea produselor alimentare. Mai exact doresc sa prepar sucuri din legume si fructe, salate, antreuri, deserturi, de toate. Sunt tehnician nutritionist dar nu sunt calificata sau instruita sa si comercializez preparatele pe care le fac. Sunt confuza putin. De aceea, intrebarea mea este urmatoarea: o diploma de calificare Bucatar este ok? Sau este suficient un curs de igiena alimentara? Cursul de bucatar include oarecum si activitatea barmanului de a prepara bauturi (nealcoolice)? As prefera sa fiu calificata sa folosesc toate alimentele.
Va multumesc mult din avans.

Alte discuții în legătură

Avize pentru comercializare gemuri mcteo mcteo am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producere si comercializare sucuri naturale intr-un centru de sport corina_ilie corina_ilie Buna ziua, Ma intereseaza ce coduri CAEN ar trebui sa adaug la infiintarea unei firme cu domeniu de activitate conform cod CAEN 9311 ( centru sportiv) unde ... (vezi toată discuția)
Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)