avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de credit si garantie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de credit si garantie

Buna seara,

Am un contract de credit si garantie pe persoana fizica la o banca pe o perioda de 6 ani, din care au trecut 5 ani.De curand, am fost instiintat de banca ca mi s-a prelungit avizul de garantie pe o alta perioada de 5 ani.Aceste prelungiri se fac doar din 5 in 5 ani?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2015
tataie2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: tataie2007 , utilizator 12:00, 22 Septembrie 2015
Da, conform legii o înscriere la AEGRM se face pe o perioadă de 5 ani, după care trebuie reînnoită.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tarif aegrm - aviz initial pf Mihaella87 Mihaella87 Buna ziua, Astazi mi s-au retras din cont 65.70 RON, reprezentand Plata tarif AEGRM - Aviz initial PF. Cu 8 luni in urma am avut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Restituire credit andy2000 andy2000 Am luat un credit in 2009(pe societate) ptr.achizitie utilaje pentru care s-a constituit o garantie. In cazul in care restitui acest credit anticipat, nu este ... (vezi toată discuția)
Arhiva electronicã de garanții reale mobiliare familistu familistu nu mai gasesc in Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare evidentiat un credit pe care l-am luat de la Cetelem acum 7 ani. intrebare sa prescris ... (vezi toată discuția)