avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inculpat absent-nulitate absoluta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

inculpat absent-nulitate absoluta

daca prezenta mea este obligatorie si au citit actul de sesizare in lipsa mea poate fi convocata nulitatea absoluta?
Daca v-au citat legal si dvs lipsiti în mod nejustificat de la judecarea cauzei, doar nu credeti ca stau sa va astepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatoarea a dat termen cat eram iesit din sala, pot sa cer nulitatea actului de procedura?? aidu aidu A strigat dosarul cat eram 2 minute pana la toaleta. Timp in care a pus in discutie acordarea unui nou termen si a acordat totodata un nou termen. Insa eu nu ... (vezi toată discuția)
In cat timp expira un dosar penal? vlladu_vllad vlladu_vllad am avut o altercatie cu un prieten si a depus plangere si in acelasi timp a scos si certificat medico-legal, si am mari sanse sa ma capat cu un dosar penal! ... (vezi toată discuția)
Retrimiterea dosarului la parchet puncuskaa puncuskaa in ce cazuri se retrimite insatnta dosarul la parchet? si in ce cazuri se retrimite curtea de apel dosarul la judecatorie? (dosare penale) (vezi toată discuția)