avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judiciare - scutire plata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judiciare - scutire plata

va rog sa ma ajutati ,,,,
sotul meu a fost cercetat sub control judiciar in urma unei plangeri din partea unuia care pretinde ca sotul meu ar fi incercat sa ii incendieze casa datorita unei datorii pe care o avea la noi,,, total neadevarat,, insa sotul meu a primit inscrisuri de la parchet prin care i se aduce la cunostinta ca a fost trimis in judecata si ca este obligat sa plateasca 500 lei cheltuieli judiciare,,,,
intrebare,, poate fi scutit de la plata acestei sume daca are in intretinere 3 copii minori si un salariu lunar net de 777 lei? si ce trebuie sa facem,,, ce inscrisuri trebuiesc depuse pentru scutirea cheltuielilor judiciare?

va multumesc

Alte discuții în legătură

Baza calcul pensie intretinere minor itoma itoma In anul 2007, in urma divortului, instanta a hotarat ca pensia lunara de intretinere pentru minor sa fie in cuantum de 97,50 lei, la vremea aceea salariul ... (vezi toată discuția)
Refuz poprire pensie de intretinere vldstf vldstf Un individ X este obligat prin hot. jud. definitiva sa plateasca pensie de intretinere in favoarea copilului. Ca de obicei, acesta nu plateste si fosta sotie e ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, tatal s-a angajat dar refuza sa plateasca madonna_sixtina madonna_sixtina Buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o consiliere gratis. am un copil de 9 ani, elev, in intretinerea mea. in anul 2010, tatal a fost obligat sa ... (vezi toată discuția)