Am depus o plangere penala pe data de 17.11.2008,am primit rezolutia parchetului pe data de 15.05.2009 (de toata jena, tatal copilului a aratat ca are bani,iar daca copilul nu are ce manca si nu poate sa mearga la scoala, nu-l afecteaza la dezvoltarea fizica,intelectuala sau morala).Pe 19.05.2009,am depus plangerea la prim procuror si nu am primit nimic.Pe 11.06.2009 am depus plangerea la judecatorie.Pe 01.07.2009,am avut prima dezbatere si judecatoarea a acceptat plangerea si a dat un nou termen ,15.07.2009, pt.a-l cita pe tatal copilului.Azi,15.07.2009,judecatorul mi-a spus ca plangerea a ramas fara obiect,pe motiv ca prim procuror a aprobat in parte plangerea mea si se v-a pronunta.Am incercat sa-i explic ca nu am primit nimic in termen legal si totusi este interesul superior al copilului.Raspunsul a fost ca se mai uita peste acte si se pronunta.In acesta situatie care este termenul de recurs.Va multumesc.
Este bine sa urmariti indeaproape problema,pentru ca,la cot de aglomerati sunt judecatorii,este posibil sa se pronunte vizavi de primul raspuns...acela ca,citez 'plingerea a ramas fara obiect...'
Nu stiu daca pe condica apare nr.sentintei,dupa cate am vazut la procesul civil (litigii de munca),
..............Nu a dat nimic la copil ........................ si nu vrea sa ma reintegreze, desi asa prevede sentinta si decizia , ..................