avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conventie Romania -Germania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conventie Romania -Germania

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine.
Firma din Romania ,in baza unui contract de prestari servicii cu o firma din Germania are 9 detasati la aceasta.Acum am primit de la finantele germane o instiintare ca trebuie sa platim impozitul pe venit la dansii deoarece s-a depasit perioada de 183 de zile detasate conform conventiei.De la finantele germane mi-au spus ca trebuie sa complectez un formular de pe internet sa il trimit la dansii si mi-au dat un cont unde sa virez banii.ATAT si niciun ajutor in plus.
Eu nu inteleg care impozit trebuie sa il platesc: cel pe salariul din Romania sau cel pe DIURNA ( care este sub limita legala din Romania 35*2.5 Euro /zi) data angajatilor detasati????????
VA ROG SA MA AJUTATI cu un sfat sau cu o solutie sau cu o procedura....
Ce trebuie sa fac?Va rog frumos daca mai este cineva in situatia mea sa ma ajute cu o solutie .

Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conventie romania -germania privind dubla impozitare dorinahd dorinahd Buna seara. Firma la care lucrez are 10 angajati detasati la o fabrica de mase plastice in Germania pentru o perioada de 1 an . Angajati primesc salariul din ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale intreprindere individuala c1964 c1964 O intreprindere individuala platitoare de tva (lunar)desfasoara actvitatea de prestari servicii in constructii si reparatii nave.In urma contractelor obtinute ... (vezi toată discuția)
Detasare personal in germania crystyna2000 crystyna2000 cazul este urmatorul: firma din Romania doreste detasarea de personal in Germania.In acest caz ma intereseaza urmatoarele: -trebuie intocmit act aditional la ... (vezi toată discuția)