avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minora de 16 ani insarcinata cu un major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minora de 16 ani insarcinata cu un major

Prietena mea a fost deacord cu intretinerea relatiilor sexuale , fara promisiuni etc. si este de partea mea. Este luata de o familie in plasament , si as dori sa stiu daca pot avea probleme cu legea . De exemplu daca centrul de unde provine poate depune plangere sau familia ei . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: 28Gabi , utilizator 19:01, 23 Septembrie 2015
Art. 220

Actul sexual cu un minor

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

dvs stiti cand ati inceput relatiile sexuale. Cel mai probabil, nu veti avea probleme in cazul unei plangeri.
Va multumesc . Dupa Art.220 inseamna ca nu voi avea probleme .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex Boss776622 Boss776622 Ce se poate întîmplă daca 2 minori fac sex, adică băiatul are 16 da fata 14? (vezi toată discuția)
Major minora Rusev Rusev Salut,fata de care imi place are 14 ani,eu 18 si avem o relatie.Parintii ei sunt despartiti de multi ani.E in grija lu\' maica-sa ,dar amandoi parinti au ... (vezi toată discuția)
Intrebare varsta minorului si viata sexuala Petre tompas Petre tompas Buna ziua. Ati putea sa ma lamuriti si pe mine ,daca o fata are 14 ani abia impliniti ,poate sa consimta un act sexual cu un baiat minor de 16 ani fara acesta ... (vezi toată discuția)