avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributie creante salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributie creante salariale

Buna ziua,

Am o angajata care intra in cele 126 zile de lauzie.In aceasta perioada unitatea are obligatia sa calculeze si sa plateasca contributia pentru creante salariale de 0,25%?Daca da, care este prevederea legala?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 23 Septembrie 2015
Contributia la Fondul de garantare pentru plata creantelor salariale nu se datoreaza in baza art. 296 indice 16 lit.f) din "Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii angajator olguta79 olguta79 ce are de plata un angajator pt o salariata care intra in concediu maternal? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii irina69 irina69 daca societatea hotaraste disponibilizari colective , pentru care se acorda doua salarii compensatorii nete pe unitate, se opresc pentru aceste salarii ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii acordate la un an de la concediere Viela Viela În luna octombrie 2012 am fost concediată și nu mi s-au acordat la plecare salarii compensatorii. Am câștigat în instanță acordarea ... (vezi toată discuția)