avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cesiune creante fata de o institutie publica
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cesiune creante fata de o institutie publica

Buna ziua.

Am rugamintea sa imi spuneti daca pentru o institutie publica, cesionarea creantelor pe care o societate comerciala le are fata de aceasta la o banca comerciala, reprezinta credit furnizor, echivalent cu o datorie publica.

Daca da, va rog sa imi dati si cadrul legislativ.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune mihaandronic mihaandronic Bună ziua! Lucrez la o cantină socială ( instituţie publică) iar furnizorul nostru de alimente vrea să cesioneze creanţa, suma pe care o datorăm ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante/debitor - raport juridic comercial sau civil? ContSters257414 ContSters257414 intr-o postare mai veche gasim urmatoarea opinie: [i]\\"Insa...parerea mea este ca o astfel de cesiune de creanta-catre o societate de recuperari creante ... (vezi toată discuția)