avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUTIN AJUTOR :CONCURENTA NELOIALA CU AJUTORUL ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUTIN AJUTOR :CONCURENTA NELOIALA CU AJUTORUL PRIMARIEI

Acum mai bine de un an am inceput constructia unui complex comercial intr-o comuna din apropierea unui oras. Cladirea este la drumul national care trece prin localitate....Practic am construit noua cladire in vederea mutarii intr-un spatiu mai mare a vechiului magazin care este situat chiar alaturi si functioneaza de mai bine de 10 ani. Problema e urmatoarea -- acum un an cineva din vecini si-a deschis un magazin in imediata apropiere. De atunci au inceput problemele pt ca acesti oameni ,fiind in relatie de rudenie cu viceprimarul din aceasta localitate , incearca prin orice metoda sa ingreuneze mersul lucrurilor . Ma refer la faptul ca cei din primarie ori nu vor sa elibereze autorizatii decat foarte greu , ori nu vor sa ne lase sa amenajam in fata magazinmului sustinand ca e spatiu public < trebuie prezizat ca spatiul public la care ma refer arata deplorabil ,neavand nici macar sant pentru scurcerea apelor si care desigur ca nu ne da voie sa-l construim > dar mai presus de toate acum vor sa puna semnul de oprire interzisa chiar daca in stationarea masinilor in acea zona nu incurca circulatia si mai mult de cand functioneze acaasta firma nu sa intamplat nici un accident in aceasta zona si nu a fost niciodata vorba sa fie interzisa parcarea . Ce se poate face pentru a oprii aceeste ilegalitatii ? Ps : ce am relatat mai sus sunt doar catelva din lucururile prin care acestia incearca sa ne alunge clientiii.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2009
islagall, utilizator
Cel mai recent răspuns: islagall , utilizator 11:45, 16 Iulie 2009
ORI NIMENI NU ARE TIMP SA CITEASCA CE AM SCRIS MAI SUS ORI NIMENI DE AICI NU STIE SA GASEASCA O SOLUTIE INTELIGENTA LA PROBLEMA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata magazinelor ! PaulBogdan PaulBogdan Am un magazin situat pe o cale de acces de cca 4m si, am mereu discutii cu anumite persoane care parcheaza in fata magazinului desi, exista parcare in ... (vezi toată discuția)
Loc parcare spațiu comercial de cartier AlexaPope AlexaPope Bună ziua, ma interesează legislația în ceea ce privește locul de parcare în dreptul unui spațiu comercial(magazin alimentar mixt) de cartier. Este zona ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva politiei locale Cosmina Bogdan Cosmina Bogdan Buna seara in data de 27.07 am stationat pe avarii in fata unui magazin.am fost amendata de catre politia locala cu 250 ron (2 puncte penalizare)in procesul ... (vezi toată discuția)