avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actiune in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

actiune in anulare

Buna ziua,

unde se ataca o hotarare a Comisiei centrale de arbitraj de pe langa Casa Nationala de Asigurari de Sanatate cu actiune de anulare?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Judecatorie sau tribunal sectie civila? OLGAS OLGAS Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot ataca hotararea Comisiei Centrale de Contestatii. La judecatorie sau la tribunal sectia civila? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Contestatie la judecatorie la decizia de pensionare Obacescu Mihai Obacescu Mihai Doresc sa gases un avocat cu experienta privind pensionarea si neluarea in calcul la Decizia de pensionare a unor venituri suplimentare obtinute. Cum procedez ? (vezi toată discuția)