avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Formularul E301 tradus, legalizat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Formularul E301 tradus, legalizat

Am si eu o nelamurire. Vreau sa plec in Belgia. Am nevoie de Formularul E301 tradus, legalizat si cu Apostila de la Haga. Ceea ce vreau eu sa stiu este daca trebuie sa merg mai intai la Prefectura sa pun apostila pe original, apoi sa il traduc si legalizez, dupa care sa legalizez si apostila ?. Nu pot sa pun apostila direct pe documentul tradus si legalizat?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:52, 24 Septembrie 2015
Formularul completat se apostileaza, dupa care se traduce si se legalizeaza. Nu se apostileaza traducerile ci actele originale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila se aplicã pe documentul original sau pe traducerea acestuia? r_monika r_monika Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)
Unde se apostileaza documentele? Hannahjoy Hannahjoy Unde se apostileaza documentele? Exista birouri de traduceri care apostileaza documente? (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)