avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier, recuperare costuri reparatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier, recuperare costuri reparatie

buna ziua,
am fost lovita in trafic de alta masina. Pagube: bara spate sparta, accesorii. Am fost la politie pt ca in tot orasul nu am dat de sediul firmei de asigurari al tipului... acolo am dat de una care cred ca mancase un kg de lamai. Mi s a dat autorizatia de reparatie si s a fixat un termen la mijlocul lui octombrie cand ne vom prezenta iar la politie. Mi a spus ca daca intre timp facem amiabila se anuleaza presenta de la politie din luna octombrie. Am cateva intrebari: ce se mai constata in octombrie???? eu cand pot repara masina? daca repar din buzunarul meu o sa primesc banii de la societatea de asigurari? aveti idee in cat timp?

intre timp m am interesat si la soc unde avea asigurarea individul, aia ne programau cumva mai devreme cu cateva zile....


Nu stiu ce drum sa aleg....va sunt recunoscatoare pentru sfaturi.

Alte discuții în legătură

Asigurari geo_ci20 geo_ci20 Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron. am fost ... (vezi toată discuția)
Paguba accident auto si inlocuire cu aftermarket a pieselor anticoade anticoade Buna ziua. Cer si eu parea unui expert sau a unei persoane care a mai trecut prin ceea ce am trecut si eu. In urma cu un an in timp ce conduceam masina si am ... (vezi toată discuția)