avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lntrebari legate te cumpararea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lntrebari legate te cumpararea unei firme

buna ziua.
as vrea sa cumpar o firma ( sa o transfer pe numele meu ).
firma are licenta pt comert intra-comunitar.]
le-am cerut actele necesare ( bilant,balanta,certificat,act anaf).
am observat ca societatea ar fi fost imprumutata de catre un asociat cu o suma de bani.
intrebarile mele sunt urmatoarele :
- licenta asta pentru comert intra-comunitar se poate transfera?
- ce fac in legatura cu datoria(le spun sa si-o achite,catre asociat) ?
- cum se face transferul propriu zis de la ei la mine?o sa am nevoie de un avocat/notar?
- ce alte acte ar trebui sa le mai cer ca sa fiu sigur ca nu iau vreo teapa?

multumesc anticipat pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate comerciala KWB KWB Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de lichidarea unei societati. Societatea este deja in lichidare, cu lichidator desemnat. Firma aproape ca nu ... (vezi toată discuția)
Preluare societate prin cesiune ALINAfenesan ALINAfenesan buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsuri pentru urmatoarea situatie: o societate aflata in inactivitate temporara (suspendata) este preluata de catre un ... (vezi toată discuția)