avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat ca imprimanta fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat ca imprimanta fiscala

Am o casa de marcat pe care am folosit-o ca si casa de marcat fiscala, deci am introdus manual produsele vandute. Defapt au fost grupate in 16 departamente de produse. Acum am soft de gestiune magazin cu care pot sa dau comanda de imprimare bon fiscal.
Intrebarea mea este daca trebuie sa fac ceva modificari in casa de marcat pentru a o folosi ca imprimanta fiscala sau pur si simplu o conectez la calculator si o si pot folosi.
Cel mai recent răspuns: AlexBalan01 , utilizator 13:20, 24 Septembrie 2015
Orice modificare pentru casa de marcat trebuie efectuata de catre tehnicienii de service autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal "conform factura" webbusiness23 webbusiness23 Detin un magazin si numarul produselor este de cca. 2000-3000 de articole diferite. Plecand de la aceasta premisa, se poate ca pe casa de marcat sa se ... (vezi toată discuția)
Program de emitere bonuri fiscale si facturi gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Reprezint o firma nou-infiintata neplatitoare de TVA in domeniul xerox/vanzare papetarie,etc. Mi-am cumparat casa de marcat Succes M7 care nu are ... (vezi toată discuția)
Scoaterea articolelor de pe casa de marcat adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Avem o casa de marcat pe care o folosim cu preponderenta la targurile la care noi participam. Pe aceasta casa de marcat, in momentul in care am ... (vezi toată discuția)