avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Control judiciar

Buna ziua.

Sunt in control judiciar fara sa mi se arate probe ci doar pe baza unei plangeri formulate de avocatul partii vatamate. Mi s-a confiscat laptopul si desi s-a facut expertiza informatica acesta nu mi se returneaza de procuror. A facut plangere la CSM - IJ dar cele 45 de zile pana la raspuns nu au trecut. Am facut plangeri la DIICOT si controlul judiciar nu mi s-a revocat sau modificat. Am fost chemat si la Tribunal pentru plangerea mea dar aceasta nu s-a revocat sau modificat.

Precizez ca motivele modificarii si revocarii sunt ca nu imi pot cauta loc de munca din cauza controlului si imi ia din drepturi si libertati acest control care e fara motiv.

Acum vreau sa fac apel la Curtera de Apel. Cum trebuie sa procedez, cum fac cererea (gasesc pe net banuiesc) unde o depun exact si cu ce alte acte si cat ma costa?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2015
panda82, utilizator
Cel mai recent răspuns: panda82 , utilizator 11:52, 14 Octombrie 2015
Conform art.413(1)"Cererea de apel intocmita in conditiile prevazute de art.412 se depune la instanta a carei hotarare se ataca."Depuneti actele de care intelegeti sa va folositi.Onorariul il veti negocia direct cu avocatul dvs.
Multumesc!

La cat ma costa ma refeream la costuri judiciare ca avocat nu am...
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2015
panda82, utilizator
Se poate formula contestatie impotriva incheierilor prin care judecatorul de drepturi si libertati dispune asupra masurilor preventive, nu apel.
patrascu razvan a scris:

Se poate formula contestatie impotriva incheierilor prin care judecatorul de drepturi si libertati dispune asupra masurilor preventive, nu apel.

Daca au trecut 48 de ore de la comunicare se mai poate face contestatie?
Nu, ati decazut din acest drept.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Judecare dosar sau sup panda82 panda82 Buna ziua. Mi s-a intocmit dosar penal fara probe de procuror si mi s-a dat control judiciar sa nu mai accesez internetul si sa nu parasesc localitatea iar ... (vezi toată discuția)
Exista cale de atac ordinara impotriva incheierii avand obiectul cererea de anularea amenzii judiciare? eusaisapte eusaisapte exista cale de atac ordinara impotriva incheierii avand obiectul cererea de anularea amenzii judiciare? (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - competenta si publicitate cezarad cezarad Doresc sa va intreb cine judeca o contestatie la arestarea preventiva pentru o infractiune care cade in competenta Judecatoriei? Tribunalul sau Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)