Sunt in control judiciar fara sa mi se arate probe ci doar pe baza unei plangeri formulate de avocatul partii vatamate. Mi s-a confiscat laptopul si desi s-a facut expertiza informatica acesta nu mi se returneaza de procuror. A facut plangere la CSM - IJ dar cele 45 de zile pana la raspuns nu au trecut. Am facut plangeri la DIICOT si controlul judiciar nu mi s-a revocat sau modificat. Am fost chemat si la Tribunal pentru plangerea mea dar aceasta nu s-a revocat sau modificat.
Precizez ca motivele modificarii si revocarii sunt ca nu imi pot cauta loc de munca din cauza controlului si imi ia din drepturi si libertati acest control care e fara motiv.
Acum vreau sa fac apel la Curtera de Apel. Cum trebuie sa procedez, cum fac cererea (gasesc pe net banuiesc) unde o depun exact si cu ce alte acte si cat ma costa?
Conform art.413(1)"Cererea de apel intocmita in conditiile prevazute de art.412 se depune la instanta a carei hotarare se ataca."Depuneti actele de care intelegeti sa va folositi.Onorariul il veti negocia direct cu avocatul dvs.