avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ultimul domiciliu in România
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ultimul domiciliu in România

Care domiciliu este considerat ca fiind ultimul domiciliu al cetățeanului roman CRDS? Am avut buletin(CI) cu domiciliul intr-un județ si in ultimul an înaintea plecării din țară am avut viză de flotant in alt județ pe un an la adresa casei părintești fiind luata in spatiul locativ de mama proprietara locuintei ....Aceasta in caz ca pe viitor va trebui să scot adeverinta cu ultimul domiciliu în România de la Biroul de Evidenta a Populației ..:(
Cel mai recent răspuns: krisszz21 , utilizator 02:13, 26 Septembrie 2015
Mulțumesc pentru răspunsul edificator Ares-3...=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi schimb pasaportul daca viza a expirat ? yoyo28 yoyo28 ma aflu in Egipt iar de un an viza mea nu mai este valabila .. in curand si pasaportul o sa-mi expire .. m-ar intresa sa stiu daca la ambasada in Cairo pot sa ... (vezi toată discuția)
Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)