avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea aplicabila - Vechiul Cod Civil sau Noul cod Civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea aplicabila - Vechiul Cod Civil sau Noul cod Civil

Buna ziua!
Intr-o actiune in despagubiri coexista raspunderea delictuala (fapta ilicita savarsita la o data la care era in vigoare Vechiul Cod Civil) cu raspunderea contractuala (conventia incheiata dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Civil). Care Cod Civil e aplicabil in speta?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vechiul cod civil sau noul cod civil? Ionita01 Ionita01 Intr-o actiune in despagubiri coexista raspunderea civila delictuala (fapta ilicita savarsita de o terta persoana la o data la care era in vigoare Vechiul Cod ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii motivata pe dispozitiile vechiului cod civil mihai.xyz mihai.xyz Buna, am si eu o intrebare: am inaintat o actiune in pretentii motivata in baza vechiului cod civil, dupa intrarea in vigoare a celui nou. Paratul contesta, ce ... (vezi toată discuția)
Raspunderea civila delictuala pentru fapta proprie-concluzii- rodica_post rodica_post RASPUNDEREA CIVILA DELICTUALA PENTRU FAPTA PROPRIE Concluzii In jurisprudenta acest termen a capatat o alta semnificatie, deosebita de cea din ... (vezi toată discuția)