avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire copil infiat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire copil infiat

Buna seara de ceva ani ma macina o intrebare: In anul 2003 bunica si bunicul meu au avut un baiat pe tatal meu, bunica a decedat si bunicul a ramas in urma sucesiuni si a certif de mostenitor si o iesire din indiviziune toate soldate cu hotararea urmatoare : 3 sferturi bunicul iar tatal care era copil infiat cu acte legale 1 sfert care il avem si astazi , tatal a decedat acum si a ramas mama care a trait tot timpul cu impresia ca i sa facut o mare nedreptate si ar vrea sa redeschida toata povestea, oare sa o las este normal asa trebuia sa fie facuta imparteala sau tatal meu era o persoana mai buna si aceptat tot si a fost dus de nas de fratele bunicului care a cumparat partea bunicului imediat dupa moartea bunicii adica trei sferturi din totalul de 319 mp o casa gen vila noi am ramas cu 88mp si el 231mp. Si daca nu este corect ma poate ajuta cineva sa imi preia cazul meu cel complicat
Cu stima Mirela
Cel mai recent răspuns: miri1975 , utilizator 23:44, 25 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 10 ani de la deces ContSters48919 ContSters48919 Cum se procedeaza in cazul in care rudele nu s-au interesat de masa succesorala de mai mutl de 10 ani, unul singur dintre urmasi (nepot de fiu, adica decedatul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat VanillaSky VanillaSky * Mai intai o scurta prezentare pentru a intelege mai bine situatia. Este vorba despre o mostenire compusa dintr-o casa si terenul aferent, plus cateva hectare ... (vezi toată discuția)