avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... cum as putea sa profesez ca si Consilier Juridic in ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

cum as putea sa profesez ca si Consilier Juridic in Anglia?

Buna ziua,
Sunt consilier juridic definitiv si as dori sa profesez in Anglia.
As vrea sa stiu unde ar trebui sa ma inscriu pentru a profesa legal?
Aici sunt inscrisa la Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti, dar nu stiu daca in Anglia trebuie sa ma inscriu la Law Society sau la Bar Council.
A fost cineva in aceasta situatie sau aveti informatii despre cum ar trebui sa procedez si care sunt documentele pe care trebuie sa le prezint?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 26 Septembrie 2015
Vedeti aceste discutii:
Consilier Juridic in UK
www.avocatnet.ro/content/for...

si acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatura in ue zerognost zerognost Un avocat definitiv in Romania poate profesa in Anglia? Ii e recunoscuta calitatea de avocat, studiile din Romania? Trebuie sa dea examene, teste ... (vezi toată discuția)
Incadrare jurist neinscris in corpul consilierilor juridici lidi02 lidi02 pot ocupa postul de jurist la o unitate sau e neaparat nevoie de a ma inscrie intai in Colegiul consilierilor juridici/ Multumesc (vezi toată discuția)
Legi aplicabile consilierilor juridici angajati cu contract de munca Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva in sfarsit mai clar ce legi, ce drepturi si obligatii si ce statut se aplica consilierilor juridici care sunt ... (vezi toată discuția)