avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda consum bauturi alcoolice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda consum bauturi alcoolice

Buna seara,

In cazul in care un politist sustine ca m-a amendat cu suma de 500 de lei si sustine ca a filmat faptul ca aveam o doza de bere in mana deci pt consum de bauturi alcoolice nefiind in spatiul public si fara sa mi se intocmeasca un proces verbal doar mi-a trecut datele intr-o agenda si mi-a zis ca o sa o primesc prin posta poate fi valabila amenda fara proces verbal?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate ataca o asemenea amenda pentru anulare ? dcostyn dcostyn Buna ziua Am si eu o intrebare. Acum o saptamana mi s-a intamplat un eveniment oarecum ciudat. Am venit de la o partida de fotbal si am ajuns in spatele ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei, cum ma pot proteja ? andrej andrej Buna seara. In urma cu doua seri trebuia sa ma urc in masina sa plec pana la o ruda. Cand cobor din scara ma intalnesc cu un prieten de-al meu cu care am stat ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru consum de alcool in spatiul public dan_ghita dan_ghita Buna ziua. Astazi, 16 septembrie, am fost abordat de un echipaj al jandarmeriei romane la ora 12 noaptea pentru a mi se inmana un proces verbal si o amenda in ... (vezi toată discuția)