avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act cerut de banca pentru credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act cerut de banca pentru credit ipotecar

am un dosar la banca pentru un credit ipotecar, iar cei de la juridic imi cer pentru finalizarea opiniei un extras de carte funciara in care sa fie mentionata doar suprafata in mp a apartamentului, fara acele cote.
am atasat si un link: [ link extern ]

cei de la juridic vor sa nu mai apara in extras acele casute cu "cote parti comune" si "cote teren" vor doar sa apara suprafata in mp adica doar casutele cu "suprafata construita" si "suprafata utila".

e posibil asa ceva? din cate stiu acela e modelul standard de extras de cf adica cu tot cu acele cote si nu fara cum imi cer ei?

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara alexbowwow alexbowwow pentru un credit ipotecar, cei de la juridic imi cer sa le aduc un extras de carte funciara al apartamentului pe care doresc sa il achizitionez in care sa fie ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fortata - contract autentic de vanzare cumparare lovit de nulitate relativa ? kamir kamir am un contract de vanzare cumparare in forma autentica din 2004 asupra unui teren aflat in indiviziune; la baza acestui contract a stat un ante-contract de ... (vezi toată discuția)