avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras de carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras de carte funciara

pentru un credit ipotecar, cei de la juridic imi cer sa le aduc un extras de carte funciara al apartamentului pe care doresc sa il achizitionez in care sa fie mentionata doar suprafata in mp, fara acele cote procentuale care se regasesc langa coloana cu suprafata in mp.
exista un astfel de extras? din cate stiu si din cate am vazut si la alti colegi care si-au cumparat apartamente toate extrasele de cf au mentionate pe ele atat cati mp are apartamentul cat si cota(de ex.932/10000).
exista extras de cf fara aceasta cota?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:55, 27 Septembrie 2015
Extrasul de CF este un document standard și cuprinde informații privitoare la imobil- nr. cadastral, suprafața în mp. , înscrieri privitoare la titular și cu privire la anumite sarcini existente. Este de 2 feluri- de informare, care se eliberează orișicui și de autentificare , care se eliberează doar notarului.
Prin urmare , și d-voastră vi se va elibera , la cerere, de către OCPI-Biroul local, un astfel de extras , având aceste informații generale, privind situația juridică a imobilului iar taxa este de 20 lei, în regim normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf de informare sau extras cf in extenso ContSters347943 ContSters347943 Ma intereseaza sa aflu toti posesorii unui teren, incepand cu cel mai vechi, ce am nevoie pentru asta? este suficient sa fac o cerere pentru un extra cf de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara extras cf vux vux Datele problemei mele sunt urmatoarele: Un constructor ridica un bloc initial prevazut cu cate un apartament mare pe etaj, ulterior obtine impartirea ... (vezi toată discuția)
Extras cf de informare sau de autentificare? iuliana_iakob iuliana_iakob Buna ziua, Am depus la primarie o cerere pentru acordarea dreptului de servitute si am primit o adresa prin care mi s-a cerut sa atasez un extras CF. ... (vezi toată discuția)