pentru un credit ipotecar, cei de la juridic imi cer sa le aduc un extras de carte funciara al apartamentului pe care doresc sa il achizitionez in care sa fie mentionata doar suprafata in mp, fara acele cote procentuale care se regasesc langa coloana cu suprafata in mp.
exista un astfel de extras? din cate stiu si din cate am vazut si la alti colegi care si-au cumparat apartamente toate extrasele de cf au mentionate pe ele atat cati mp are apartamentul cat si cota(de ex.932/10000).
exista extras de cf fara aceasta cota?
Extrasul de CF este un document standard și cuprinde informații privitoare la imobil- nr. cadastral, suprafața în mp. , înscrieri privitoare la titular și cu privire la anumite sarcini existente. Este de 2 feluri- de informare, care se eliberează orișicui și de autentificare , care se eliberează doar notarului.
Prin urmare , și d-voastră vi se va elibera , la cerere, de către OCPI-Biroul local, un astfel de extras , având aceste informații generale, privind situația juridică a imobilului iar taxa este de 20 lei, în regim normal.