avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras CF de informare sau de autentificare?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras CF de informare sau de autentificare?

Buna ziua,

Am depus la primarie o cerere pentru acordarea dreptului de servitute si am primit o adresa prin care mi s-a cerut sa atasez un extras CF. Intrebarea mea ar fi, ce fel de extras trebuie atasat, de informare sau autentificare? (nu prea cunosc domeniul si am gasit pe internet doua feluri de extras CF).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 12:52, 9 Iulie 2012
Solicitati la OCPI responsabil eliberare de extras carte funciara pe care urmeaza sa il depuneti la primarie
În primul rând, dreptul de servitute se acordă de către proprietarul fondului aservit. În cazul d-voastră, acest fond aparţine domeniului public, deoarece v-aţi adresat primăriei.
În al 2-lea rând, extrasul de C.F de autentificare se eliberează doar la cererea notarului. Pentru orice alt extras de C.F , acesta va fi doar de informare, care se eliberează la cerere, contra taxă, cunoscând. nr. cadastral pentru care se solicită acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara alexbowwow alexbowwow pentru un credit ipotecar, cei de la juridic imi cer sa le aduc un extras de carte funciara al apartamentului pe care doresc sa il achizitionez in care sa fie ... (vezi toată discuția)
Primaria refuza sa elibereze certificatul de ubanism bostancalin bostancalin Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca primaria are baza legala sa refuze sa emita certificatul de urbanism pentru un drum de servitute autoa si pietonal ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)