avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SRL Platitor TVA Factura Adsense
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SRL Platitor TVA Factura Adsense

Buna ziua,

Am un SRL platitor de TVA iar veniturile din Adsense vreau sa le incasez pe firma.

Cei de la Google spun asa: Deși este posibil să fiți plătit în moneda locală, toate plățile sunt efectuate de Google Ireland, o companie supusă legislației irlandeze, în conformitate cu termenii contractului dvs. cu Google. Serviciile furnizate sunt supuse mecanismului de taxare inversă, prin urmare plata TVA va reveni destinatarului facturii, Google Ireland, conform articolului 196 din Directiva Consiliului 2006/112/CE.


As dori sa stiu cum se intocmeste factura pt veniturile acestea, trebuie sa trec si TVA pe factura sau nu trebuie? De asemenea ar trebui sa mai fac si alti pasi pt a fi totul in regula?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2015
zizi_laura, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:41, 13 Octombrie 2015
Inregistrare in ROI si factura fara tva.
Cei de la google datoreaza TVA ul ( taxare inversa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva incasari google adsense ionescugg ionescugg Salutare, Acum am observat ca anul trecut am depasit cota pentru inregistrare ca platitor de TVA (eu sunt persoana fizica - nu sunt autorizat). Am avut ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare nicoleta_stan nicoleta_stan buna ziua, as dori sa ma lamuriti. o firma din romania, platitoare de tva, facureaza prestari servicii in franta pentur firma platitoare de tva, cum se ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva cu taxare inversa portocala142002 portocala142002 Buna ziua!Tocmai mi-am depus dosarul pentru infiintarea unui PFA si acum nu stiu ce si cum sa fac privind tva`ul..Eu marfa o achizitionez din UE ..din afara ... (vezi toată discuția)