buna seara,
doresc sa achizitionez o proprietate ,dar pamantul este ipotecat la o banca iar casa pusa drep garantie (la un inprumut) la o societate comerciala.
Banca scotand terenul la licitatie,proprietarul ar putea vinde si locuinta propriu zis,urmand ca apoi dupa finalizarea actelor de vanzare cumparare ,acea socitate care a luat drept garantie casa poate avea pretentii sau vreun drept asupra casei dupa schimbarea proprietarului?
In cazul in care actualul proprietar al imobilului nu si_ar achita datoriile la S.C,inainte de vanzarea lui, acestia ar putea avea dreptul sa_si recupereze datoriile de la fostu proprietar vanzand_mi locuinta care figureaza ca fiind girata la ei ??
Nu se poate vinde decat cu acordul celor in favoarea carora este ipotecat bunul, daca se obtine acel acord parte din banii obtinuti vor acoperi datoria urmand ca diferenta sa mearga la vanzator( cel putin eu asa am procedat).
Credit ipotecar
danaliana83
Sint in situatia disperata de a nu mai putea plati un credit ipotecar,am incercat solutii cu banca dar nu ma avantajeaza.Ce mi se poate intampla in continuare ... (vezi toată discuția)
Executare silitã
silwiu71
Acum câţiva ani apartamentul meu a fost girat la o bancă de către o S.C. Acum S.C. este dat în judecată de finanţe, pentru a recupera datoria. Banca ... (vezi toată discuția)